Jeg har altid været glad for at tegne og male og i mine unge år gik jeg til undervisning hos Vejen maleren Svend Holm Larsen.

Efter flere med olie maling, blev penslerne lagt på hylden, jeg var blevet gift og flyttet til Tyskland, fik barn og tiden og roen og fordybelse var der ikke. Jeg har dog altid vidst at jeg skulle male igen.

Efter 6 år flyttede vi tilbage til Vejen til et travlt liv som selvstændige med cykelforretning.

I 2003 begyndte jeg atter at få gang i blyanter og pensler,

For at komme rigtig igang meldte jeg mig til tegning – og akvarel på Odense Tegne – og Maleskole hos Anne Krebs.

Efter nogle sæsoner i Odense havde jeg igen fået lyst til at med olie og ved et tilfælde hørte jeg om malerinden Dea Enna som underviser på Kjærsgård i Højer, det var en rigtig god oplevelse. Jeg har været i Højer hos Dea Enna rigtig mange gange, både for at lære nyt og få ny inspiration.

Jeg deltager også gerne i andre kurser også med forskellig materiale som akryl, pastel – og oliekridt, tegning og akvarel.

I 2008 var jeg en uge i uge i Italien på maleskole og blev undervist af en canadisk billedkunstner.

Jeg malede i mange år udelukkende med olie men maler nu også akryl. Det er forskellige udtryk jeg kan lave med de materialer. Det, jeg godt kan lide ved olien er at jeg blive ved med at arbejde farverne ind i hinanden, jeg kan godt lide den stoflighed som olie malingen har.

At male er for mig en rigtig øjenåbner, jeg ser og tænker i farver overalt, hvor jeg færdes.

Jeg vil med mine malerier gerne prøve at udtrykke effektfulde landskaber, der blander sig med det abstrakte og det figurative i både drømmende og dramatiske naturscener.

Jeg ved næsten aldrig på forhånd, hvordan et billede skal ende, jeg lader farverne og følelserne bestemme. Jeg ynder at sige at jeg leger med farver og så må jeg se, hvilket udtryk, jeg kan få frem.

En stor inspiration for mig er himlen og skyerne, der finder man de mest fantastiske farver og former.

Kig ind på min hjemmeside og se mine billeder og hvor jeg har udstillet.

Jeg beklager at billdernes farver ikke altid er helt korrekte og str. kan på hjemmesiden virke større eller mindre end de rigtig er.